GUAM
GUAM

Guam je italijanski brend koji u svojoj kozmetici koristi najbolje iz mora. Čuven je po preparatima protiv celulita u kojima je glavni aktivni sastojaki ekstrakt alge marine, koja ubrzava metabolizam, uz sicilijansku glinu i biljne sastojke.

Alge se iz okeana vade specijalnim brodovima tokom leta, a da bi sačuvale bogatsvo vitamina, minerala i oligoelemenata, suše se tradicionalno, na vazduhu, bez zagrevanja.

Tokom prerade u kozmetičke preparate algama se dodaju gline i eterična ulja. Savršen sklad alge postižu sa blatom koje ima termo dejstvo i pojačava i ubrzava dejstvo algi. Nanošenjem "pakovanja" ili obloga od gline, podstiče se razmena materija: glina upija toksine i masnoće iz organizma, a umesto njih, telu predaje svoje bogatstvo mineralnih soli. Dejstvo gline je pročišćavajuće, protivupalno, opuštajuće.

Guam kozmetika prodaje se u dobro snabdevenim apotekama, parfimerijama, drogerijama, specijalozovanim prodavnicama, a Guam preparati protiv celulita, za mršavljenje i zatezanje kože pokazali su izvrsne rezultate i u kozmetičkim salonima.

www.guam.it


http://www.youtube.com/watch?v=NX1MAU2kPLw&feature=player_embedded

Dokumenti: